Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΙΣΕΛ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ…


ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΙΣΕΛ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ…Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Αφού τελείωσαν οι προεκλογικές «αλήθειες» του Σαμαρά, περί εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας, περί όχι άλλων μειώσεων μισθών και συντάξεων κτλ, ετοιμάζεται τώρα η νέα καταλήστευση των συντάξεων στη βάση της επιμήκυνσης και του βήμα-βήμα θανάτου των συνταξιούχων, που αποφασίστηκε για να αποφευχθούν αντιδράσεις.
Και ποιαν έστειλε ο Σαμαράς για να προλειάνει το εγκληματικό έδαφος με νεοταξικές «αλήθειες και ακρίβειες»;;

Το πλέον «συμπαθές και μη απωθητικό» όν που παρουσίασε ποτέ η τηλεόραση. Που ξεπερνά κατά παρασάγγας ακόμα και τη ΣΙΑ του ΣΚΑΪ. Την μαντάμ Μισέλ.
Και τι είπε η μαντάμ Μισέλ με ύφος που δεν επιδεχόταν την παραμικρή αμφισβήτηση.
Φταίνε απεφάνθη οι Διοικήσεις των ταμείων και όχι ο Σαμαράς της, που τα ταμεία δεν έχουν χρήματα και θα ληστευθούν για άλλη μία φορά τα χρήματα των συνταξιούχων
Λίγη ντροπή Κύριοι.
Είναι δυνατό κοτζάμ μαντάμ να ομιλεί εκ μέρους, του έστω και εικονικού λόγω τρόικας πρωθυπουργού της Ελλάδας και να λέει τέτοια τερατώδη ψέματα;;
Παρακαλείστε να «ενημερώσετε» την «συμπαθέστατη» μαντάμ Μισέλ ότι:
1. Μετά τις Κάννες με τις οποίες μεθοδεύθηκε η δολοφονία του χωρίς να ερωτηθεί Ελληνισμού, οι δύο δηλωσίες Σαμαράς και Βενιζέλος και μαζί τους ο και ««και βρεγμένος και δαρμένος» εφιάλτης ΓΑΠ μας έφεραν τον Παπαδήμιο και όλοι μαζί χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη (όπου να ‘ναι γυρίζει) και τις ευλογίες του Προέδρου μας κ. Παπούλια προέβησαν στο ούτω πως ονομαζόμενο PSI (Private Sector Involvement).
2. Έτσι τότε βάφτισαν τα ασφαλιστικά ταμεία «επενδυτές» που έπρεπε να κατακλέψουν τα χρήματα τους των ασφαλισμένων τους, κουρεύοντας τα ομόλογα τους. Θυμίζω ότι στις ΗΠΑ αυτό απαγορεύεται αυστηρά σε περίπτωση που μία πολιτεία πτωχεύσει.
3. Προηγουμένως είχε προηγηθεί το έγκλημα της εσωτερικής υποτίμηση που οδήγησε τον Ελληνισμό στον όλεθρο με άνω των τριών εκατομμυρίων πραγματικών ανέργων και τα ταμεία να χάνουν τις εισφορές που θα εισέπρατταν αν δεν είχε γίνει το έγκλημα αυτό.
4. Επιπλέον οι πτωχεύσασες εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις λόγω της εγκληματικής εσωτερικής υποτίμησης αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους σε Ταμεία, εφορίες κτλ.
5. Με την μαντάμ Μισέλ να λέει τα απίθανα ψεύδη της και τον αγαπητό Άδωνι να χαίρεται ότι θα «εισπράττει φόρους» από τον κρατικό πλούτο που δωρίζει , χωρίς έγκριση του λαού, ο Σαμαράς.
6. Τέλος το κράτος που αυθαίρετα ενοποίησε τα πλούσια από εισφορές των μελών τους ταμεία με άλλα και τους είχε πάρει τον πλούτο τους, είχε εγγυηθεί τις συντάξεις
Τέλος η αξιότιμη Μισέλ, που αποτελεί τρανταχτή εικόνα της κατάντιας της Ελλάδας, δήλωσε με ύφος που δεν επιδεχόταν αντίρρηση, ότι όσοι εργάζονται δεν θα πληρώνουν ανάλογα με τη σύνταξη των 300 τόσων ευρώ που θα πάρουν αλλά τους διατάζει να πληρώνουν όσα θα πλήρωναν αν έπαιρναν κανονική σύνταξη.
Επιπλέον, εν όψει πλήρους δήμευσης των επικουρικών συντάξεων, μίλησε για συμμετοχή του κράτους στις εισφορές στα επικουρικά ταμεία (εννοώντας ότι τώρα μπορεί να πάρει πίσω το κράτος όσα έδωσε), πράγμα ανακριβές για παλιούς συνταξιούχους επικουρικών ταμείων. Ψύλλοι στα άχυρα όμως για σένα μαντάμ μου.
Να σε χαίρεται ο Σαμαράς σου. Που ακόμα περιμένουμε το Wi Fi του.   Eυριπίδης Μπίλλης Τ. Επίκουρος Καθηγητής

hellasforce.com

Σχόλια