Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

ΠΡΌΣΩΠΑ ΣΕ ΚΊΝΗΣΗ: Ποιος μπορεί να είναι ο νέος Διοικητής....

Έχει όλα τα προσόντα:
- Είναι Άνθρωπος ....των Αγορών, της Ευρώπης των Γερμανών, του Σημίτη, του ΓΑΠ, των Τραπεζιτών, των Μμε, των Μεγαλοεπιχειρηματιών, των Συμφερόντων, των Ημέτερων Συνδικαλιστών και όλων των εις ...ων!
- Θα είναι ο "καταλυτικός διαλύτης" της Κεντροδεξιάς ....
που αφαιμάζει την μεσαία τάξη -ας πρόσεχε- για να ξεχρεώσει τους τοκογλύφους δανειστές!
- Έχει "εντρυφήσει" κοντά σε όλους τους προηγούμενους πράσινους "Διοικητές της συμφοράς μας" ....τους κ.κ Χαλικιά, Παπαδήμο, Γκαργκάνα και τον κ. Προβόπουλο!

= ΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟΣ;;;;

[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.