Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ..

Ουκρανία: Μονομερή κατάπαυση του πυρός για 1 εβδομάδα ανακοίνωσε ο ΠοροσένκοΔεν είναι ανάγκη να είναι κανείς  στρατιωτικός για να καταλάβει τι θα συμβεί σε μία χώρα, ως οι Ρωσικές επαρχίες της Ουκρανίας, που τους επιτίθεται ο Ουκρανικός κατοχικός νεοναζιστικός φασιστικός στρατός. 
Θα συνέβαινε και συμβαίνει καθολικό αντάρτικο όλου του πληθυσμού εναντίον των δυνάμεων κατοχής.   
Και για τον λόγο αυτόν δεν χρειάζεται να επέμβει στρατιωτικά η Ρωσία.

Χρειάζεται μόνον να ενισχύει τους ντόπιους αντάρτες εναντίον της Ουκρανικής κατοχής με όπλα κτλ.
Και προφανώς το παιγνίδι είναι χαμένο  για τον νέο Πρόεδρο της Ουκρανίας που υπάκουσε στις εντολές ΕΕ και ΗΠΑ για να λύσει το θέμα στρατιωτικά.  Η ενέργεια του αυτή, όσους και να σκοτώσει, οδηγεί σε σίγουρη απόσχιση των ανατολικών Ρωσόφωνων επαρχιών της Ουκρανίας.
Φαίνεται ότι ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας δεν είναι μόνον νεοναζί φασίστας αλλά και ηλίθιος, άνευ κοινής λογικής.
Παρόμοια και ο γελοίος Γραμματέας του ΝΑΤΟ που δεν κατάλαβε ότι η Ρωσία δεν είναι ανάγκη να επιτεθεί.
 Όπως και στο ΙΡΑΚ ο Μαλίκι αποκλείεται να λύσει το θέμα των Σουνιτών από τη στιγμή που τους φέρθηκε ως δύναμη κατοχής που δεν μπορούσε να επιβάλει με το γελοίο του στρατό την κατοχή.
 
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.