Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Η πιο ηλίθια πρόταση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης..από τον Δένδια..

“Συμφωνία με την οποία ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) αναλαμβάνει την υποχρέωση για την εφαρμογή της δράσης που αφορά στις εθελούσιες επιστροφές στις χώρες καταγωγής τους μεταναστών που έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, υπεγράφη σήμερα, μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια και του επικεφαλής του Τμήματος του ΔΟΜ στην Ελλάδα, Δανιήλ Εσδρά. 

Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει ενέργειες που μεταξύ άλλων αναφέρονται σε: Ενημέρωση για τη δυνατότητα της εθελούσιας επιστροφής, προετοιμασία για την επιστροφή, υλοποίηση της εθελούσιας επιστροφής των υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους και υποδοχή τους στον τελικό τόπο προορισμού τους και επανένταξη στον κοινωνικό ιστό της χώρας τους.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εν λόγω δράση ανέρχεται στο ύψος των 13.000.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους (Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής) σε ποσοστό 75% και από εθνικούς πόρους σε ποσοστό 25%.

 
Είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ να συλλαμβάνεις όσους ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ (διασχίζοντας τα σύνορά σου) και ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ... Μερικά ενδιαφέροντα σημεία: Α) Πουθενά δε διευκρινίζεται ΠΟΣΟΥΣ θα επαναπροωθήσουν με αυτά τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, είναι γνωστό ότι μας κοστίζουν 2-3.000 ΕΚΑΣΤΟΣ για την επαναπροώθηση Β) Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι οι ΑΛΒΑΝΟΙ και οι ΓΥΦΤΟΙ. Και για τις δύο ομάδες η επαναπροώθηση δεν έχει ΝΟΗΜΑ Γ) Είναι γνωστός ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ των ΕΒΡΑΙΩΝ στην ΑΛΩΣΗ της Ευρώπης. Και ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ οργανισμό διοικούμενο από Εβραίο;;; Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ΠΩΣ «ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙ» το ΙΣΡΑΗΛ όποιον περάσει παράνομα τα σύνορά του...
Γεώργιος Ελ. Χατζιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.