Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Το δώρο καλοκαιριού του Σαμαρά.. Υπερδιπλάσιους φόρους σε σχέση με πέρυσι θα πληρώσουμε..

Υπερδιπλάσιους φόρους σε σχέση με πέρυσι, ελάχιστες επιστροφές φόρου και πολλές μηδενικές δηλώσεις θα αντιμετωπίσουν φέτος εκατομμύρια φορολογούμενοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την εκκαθάριση του 40,51% του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων.
Συγκεκριμένα, από την εκκαθάριση περίπου 1,5 εκατομμύρια δηλώσεων προκύπτει
ένα σύνολο φόρου ύψους 1,714 δις ευρώ, δηλαδή 1.175 ευρώ ανά φορολογούμενο.
Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την παράταση μέχρι τις 15 ή 20 Ιουλίου, καθώς σχεδόν 2.000.000 πολίτες δεν έχουν υποβάλει ακόμα τη δήλωση. Τέλος, επισημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση, οποτεδήποτε κι αν κατατεθεί η φορολογική δήλωση, η πρώτη εκ των τριών δόσεων του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 30 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.