Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ρουσφέτια «Αγίων»…στο ΥΠΕΞ

Και ιερά ρουσφέτια…
προκειμένου  να μετακινηθεί από την υπηρεσία της επιθυμώντας το καλύτερο αποτέλεσμα για την ίδια, ζήτησε τη συνδρομή του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου (μιας κι είναι γνωστό πως οι Πατριάρχες έχουν την αμέριστη προσοχή της όποιας κυβέρνησης ).

Το Πατριαρχείο όμως, μην γνωρίζοντας πώς να κάνει μια «διακριτική» κίνηση υπέρ της κας Α.Γ. κοινοποίησε το αίτημά της με επίσημο, πρωτοκολλημένο έγγραφο, στον Έλληνα πρέσβη στο Τελ Αβίβ, Σπ. Λαμπρίδη.
Έγγραφο, που δημοσιεύουμε δίπλα και που φέρει την υπογραφή του Αρχιγραμματέα Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης Αρίσταρχου. Ποιος θα πει όχι στους …Αγίους;.  e-dragoumanos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.