Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

«Στουρνάρα-Βενιζέλο, ο χρόνος σας τελειώνει» ..απολυμένες καθαρίστριες

«Στουρνάρα-Βενιζέλο, ο χρόνος σας τελειώνει» ..απολυμένες καθαρίστριες Το σύνθημα «Στουρνάρα-Βενιζέλο, ο χρόνος σας τελειώνει» φωνάζουν απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ζητώντας συνάντηση προκειμένου να πληροφορηθούν γιατί δεν υλοποιούνται
οι δικαστικές αποφάσεις που τις δικαιώνουν και κρίνουν άκυρες τις απολύσεις τους.
Δικαιώθηκαν, τις αγνοούν και συνεχίζουν τον αγώνα ….
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ΠΑΣΟΚ απαντούν ότι ενδέχεται να γίνουν δεκτές από το γραμματέα του κόμματος στις 12 το μεσημέρι. 


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.