Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Η απόλυτη ξεφτίλα…Τόμσεν μειώστε συντελεστές φορολογίας..

Διαβάστε την απάντηση του Τόμσεν σε συνέντευξη τύπου του ΔΝΤ μια βδομάδα πριν…
Η ερώτηση είχε να κάνει με τους φόρους και την δυνατότητα μείωσής τους..
Δείτε τι ακριβώς απάντησε…

On the question on tax rates, I certainly agree that many tax rates in Greece are too high. Reducing them is a long-term objective that is very commendable. So I would strongly support that.

Στο ερώτημα σχετικά με τους φορολογικούς συντελεστές, βεβαίως συμφωνώ ότι πολλοί φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλοί. Η μείωση τους είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος που συνιστάται πολύ .  Εγώ το υποστηρίζω ισχυρά αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.