Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Σιγά.. μη τους ξυπνήσετε.....Οι Σαμαροβενιζέλοι κοιμούνται..

Πολεμικές δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου: "Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη"...

"Πού το πάει" η Άγκυρα; - Μετά τις πολεμικές δηλώσεις Necdet Özel κλιμακώνει με επεισόδια σε Σάμο και Κεντρικό Αιγαίο
Σε λίγο όπως πάμε με τους...
Σαμαροβενιζέλους, τις Ελιές και τα Ποτάμια, τους Συριζέους της ηγετικής ομάδας...
Το μισό κατ’ αρχήν Αιγαίο κινδυνεύει να πάθει τα ίδια (αν συνεχίσει να κατοικείται από μερικούς Έλληνες,  αφού ο τούρκος αρχιστράτηγος απειλεί να καταλάβει τα νησιά του σιωπούντα του ονομαζόμενου , ως λένε, το όνομα Τούρκογλου  που το άλλαξε στο ένδοξο όνομα Βενιζέλος. Τι άραγε να σημαίνει η σιωπή του κ. Τούρκογλου!!!!
Κοιτάτε τους. 
Λάμπουν αμφότεροι...γιατί άραγε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.