Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Αυτός ο θρασύτατος «πατριώτης» ζητεί να πεταχτούν στον δρόμο καθηγητές, αστυνομικοί, γιατροί..

Θ.Πάγκαλος:  "Να απολυθούν οι μισοί αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί και γιατροί - Είναι ευκαιρία με το μνημόνιο"
Το άκρον άωτον του «ζωώδους» νεοταξικού !!! Τέτοιοι έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι.
Την να πρωτοθυμηθεί κανείς από τον Πάγκαλο.
1. Ότι από νουνός του παιδιού του δολοφονηθέντα από τους Τούρκους στην
Κύπρο Ισαάκ και από αρνούμενος να συναντηθεί με τον Ισμαήλ Τζεμ κατάντησε να παραδίδει τον Οτσαλάν στους τούρκους και να παραδίδει επίσης και όλη την Κύπρο στους τούρκους με το σχέδιο Ανάν !!!! Γιατί κύριε Πάγκαλε τι σε μετάλλαξε;;
2. Ότι κατάντησε να μοιράζει το Αιγαίο με τους τούρκους ο «μεγάλος τραγουδιστής» της παράδοσης του Οτσαλάν στους τούρκους Πάγκαλος ( https://www.youtube.com/watch?v=Gli-LiAMD8k )
3. Ο Πάγκαλος των Ιμίων και της σημαίας μας που θα την έπαιρνε ο άνεμος.
4. Ο Πάγκαλος που προσπαθούσε το 2007 προδοτικά να επαναφέρει το σχέδιο Ανάν παράδοσης της Κύπρου στους τούρκους (Ο Πάγκαλος και άλλοι 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νοσταλγούν τη νεκρανάσταση του Σχεδίου Ανάν!
5. Ο Πάγκαλος των μνημονίων και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ υπόλογος Εσχάτης Προδοσίας για υποδούλωση του Ελληνισμού, έχει το θράσος να ομιλεί. Ενώ εκτός από όλα τα ανωτέρω παραδεχθείς ότι τα έφαγε έπρεπε και για αυτόν τον λόγο να είναι φυλακή.
6. Και αυτός ο θρασύτατος «πατριώτης» ζητεί να πεταχτούν στον δόμο καθηγητές, αστυνομικοί και γιατροί κτλ
Και ύστερα λένε ότι έχει άδικο Στάθης Παναγούλης όταν μιλά για κελιά για παρόμοιους ως ο Πάγκαλος, για τον οποίον θα χρειαστεί και λόγων όσων έφαγε ως είπε και ειδικό κελί.
Φαίνεται επίσης ότι το μυαλό του θρασύτατου αυτού ανθέλληνα θα έπαθε οξείας μορφής προδοτική νεοταξίτιδα
Ευριπίδης Μπίλλης  Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.