Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

“Πρέπει” σε διαγωνισμό; Και μάλιστα απο εταιρεία που φημίζεται για τα μπαχτσίσια της σε κυβερνητικούς;

Σαν να μην υπήρχαν άλλοι ……. ή μόνο αυτοί ξέρουν πώς να κάνουν….. ΜΠΙΖΝΕΣ με το Ελληνικό Δημόσιο και δη το Υπουργείο Εθνικής Άµυνας Γενική ∆ιεύθυνση Οικονοµικού Σχεδιασµού και Υποστήριξης –ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
εν έτη 2013…..!!! ΝΑ πώς κάνουν ΜΠΙΖΝΕΣ ….

γράφεις ένα «Πρέπει» και όλα στον μάστορη ….. 
φαντασία να έχει ο καθένας για να μαντέψει τα υπόλοιπα…. με γνώμονα ότι το «ΠΡΕΠΕΙ» είναι για προϊόν της εταιρείας innospec γνωστή από καταδίκες για δωροδοκίες – μίζες …σε κυβερνητικούς πολλών Κρατών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.