Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

«Δώρο» μέχρι και 350 ευρώ σε οικογένειες για την ψήφο τους...

«Δώρο» μέχρι και 350 ευρώ σε οικογένειες για την ψήφο τους

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τελείωσαν, όχι όμως και οι αποκαλύψεις για τις προσπάθειες εξαγοράς ψήφων που στη φετινή αναμέτρηση φαίνεται να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
 
Σύμφωνα με νέα μαρτυρία, αυτή τη φορά από την Πάτρα και τον thebest.gr η «αγωνία» για εκλογή ή επανεκλογή ώθησε υποψήφιους να προσφέρουν μέχρι και 350 ευρώ σε οικογένειες – ειδικά σε πολυμελείς – προκειμένου να τους… προτιμήσουν στην κάλπη.

Την αποκάλυψη κάνει πολίτης – ο οποίος ωστόσο δεν φανερώνει το πρόσωπό του-σε σχετικό βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε στην περιοχή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ίδιος, αναφέρει ότι τα προσφερόμενα ποσά είχαν… μεγάλη ποικιλία, με μέσο όρο πάντως, τα 50 ευρώ για κάθε ψηφοφόρο.

Το βίντεο του thebest.grμε τη μαγνητοσκοπημένη φωνή του μάρτυρα: http://www.youtube.com/watch?v=m4RV1xzlIk0

Ηρώ Πογκόη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.