Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Η ανάπτυξη κορυφώνεται..260.000 επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο

Αντιμέτωπες με χρεοκοπία κινδυνεύουν να βρεθούν περισσότερες από 260.000 επιχειρήσεις λόγω οφειλών στα Ταμεία, καθώς η ρύθμιση «Νέα Αρχή» η οποία συμφωνήθηκε με την Τρόικα παραμένει επί της ουσίας «νεκρή» για τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών που χρωστούν στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΕ, αναφέρει....
σε δημοσίευμά της η «Καθημερινή».

Αν δεν υπάρξει μια νέα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σταδιακά και εντός του επόμενου διμήνου, οι επιχειρήσεις αυτές, όχι μόνο μικρές αλλά και μεγάλες, θα βρεθούν αντιμέτωπες με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και δεσμεύσεις στο σύνολο των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μέχρι στιγμής μόλις 15.000 οφειλέτες έχουν ενταχθεί στη νέα ρύθμιση, η πλειονότητα των οποίων διαθέτει οφειλές έως 50.000 ευρώ. Το οποίο σημαίνει ότι οι μεγάλοι οφειλέτες δεν έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση.

http://wp.me/p4sop1-g3I

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.