Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Eνθύμιο του Σαμαρά....Σαν τον Βενιζέλο το 2012. Φωτογραφία απο το Σύνταγμα

Τη Δευτέρα θα αποτελεί πλέον τον παρελθόντα εφιάλτη του χειρότερου, ούτε καν κουίσλιγκ,  μη πρωθυπουργού που είχε ποτέ η Ελλάδα.
Και ελπίζουμε και στο κόμμα της ΝΔ και στα άλλα κόμματα να αρχίσουν από τη Δευτέρα διεργασίες για μια πραγματικά Εθνική πατριωτική πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση.
H φωτογραφία-ενθύμιο της απόλυτης αλήθειας για τον Σαμαρά.

Της ερήμωσης  για το κόμμα του όπως το κατάντησε και της ερήμωσης για την Ελλάδα.
Της αλήθειας για την «σταθερότητα» του τάφου του Σαμαρά και για το «πάμε μπροστά» του στον γκρεμό.  
Όπου δέχθηκε να οδηγούν την Ελλάδα οι ξένοι που την υποδούλωσαν.   
Με αυτόν ως καρικατούρα της χθεσινής θλιβερής εικόνα, να παρουσιάζει το φιάσκο της χθεσινής συγκέντρωσης ψευδώς ως μεγαλειώδη συγκέντρωση.
Όπως ψευδώς προσπαθεί να παρουσιάσει τον όλεθρο του Ελληνισμού ως το γελοίο του success story. Που το εφεύρε με το δήθεν πλεόνασμα και το μέρισμα του για να δωροδοκήσει καταστρεμμένους εξ αιτίας του οικονομικά Έλληνες.
Για να ψηφίσουν, ως βλακωδώς πίστεψε, την εξόντωση τους.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.