Ο χαμαιλέοντας του είναι πλέον επικίνδυνος για τον Ελληνισμό. Γνωρίστε με τα κατωτέρω πραγματικά του χαρακτηριστικά, τον διαχρονικό Πασόκο του ΓΑΠ «Έλληνα» (σχέδιο Ανάν κτλ) Γιώργο Γραμματικάκη

Όλο το Ποτάμι όζει Νέα Τάξη. 
Όμως:
Ο χαμαιλέοντας του είναι πλέον επικίνδυνος για τον  Ελληνισμό και από τους γνωστούς Χατζηδάκηδες, Μαργαρίτηδες, Μπίστηδες κτλ.  
Να θυμίσω πρώτα τι κακό έκανε στον Ελληνισμό ένας άλλος χαμαιλέων, ο «πατριώτης» Σαμαράς, που συνεχίζει «μπροστά» !!!!!!!!!!!!!!!

Γνωρίστε με τα κατωτέρω πραγματικά του χαρακτηριστικά, τον διαχρονικό Πασόκο του ΓΑΠ «Έλληνα» (σχέδιο Ανάν κτλ) Γιώργο Γραμματικάκη, που το παίζει για τους αφελείς, φιλόσοφος με τη «κόμη» του (που αποτελεί αναγνωστικό δημοτικού σε σχέση με το «Xρονικό του Χρόνου» του Hawking), που το παίζει «γλυκύτατος» κτλ.  
Προφανώς να μην ψηφίσουμε κανένα από τη ΝΔ του Σαμαρά, από το Ποτάμι του ΓΑΠ, από την Ελιά των Σημιτοβενιζέλων και από τη ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση.  Θα ήταν όμως κατά τη γνώμη τραγικό να εκπροσωπήσει τον Ελληνισμό στο Ευρωκοινοβούλιο αυτό το «σιγανό» χαμαιλεοντικό νεοταξικό ποτάμι του όζοντος Νέα Τάξη Ποταμιού.
Και μην ξεχνάτε, τον ψηφίζει και ο Πάγκαλος.
Γνωρίστε τον κατωτέρω.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
 
Γιώργος Γραμματικάκης 
(Παρατήρηση Ε. Μπίλλη: Ναι ο γνωστος)
Το 2004 υπέγραψε τη διακήρυξη υπέρ του σχεδίου Ανάν εκτουρκισμού τηςΚύπρου
Παρέμβαση επτά πανεπιστημιακών
Στήριξη στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο παρείχαν με δήλωση-περέμβασή τους οι πανεπιστημιακοί καθηγητές Γιώργος Γραμματικάκης, Γιάννης Κουκιάδης, Αδαμάντιος Πεπελάσης, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Τσάτσος, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και Δημήτρης Φατούρος.
Οι επτά καθηγητές θεωρούν ότι «η προοδευτική παράταξη της χώρας στάθηκε ανήμπορη να πείσει ότι με τη σημερινή της μορφή και έκφραση αποτελεί εναλλακτική λύση, κάτι που ήταν εμφανές τα τελευταία 3,5 χρόνια. Είτε μας στενοχωρεί είτε όχι γεγονός είναι ότι στις σύγχρονες Δημοκρατίες οι λαοί δεν κρίνουν μόνο προγράμματα αλλά και εμπιστεύονται ηγέτες. »Πιστεύουμε ότι λύση υπάρχει, είναι ενωτική και έχει όνομα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε τις ευθύνες του και έπραξε καλώς. Η χώρα δεν έχει περιθώρια».
Newsroom ΔΟΛ
Tο πόρισμα της Eπιτροπής Bερέμη για τα Πανεπιστήμια
15/1/2006
Τα μέλη της Επιτροπής Bερέμη
1. Αθανάσιος Βερέμης, Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών
2. Νίκος Αλιβιζάτος, Καθηγητής Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών
3. Γιώργος Γραμματικάκης, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης
4. Αθηνά Λινού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών
5. Νίκος Μουζέλης, Oμότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας London School of Economics
6. Γιώργος Παγουλάτος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Oικονομικών Σπουδών, Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
7. Βασίλης Παπάζογλου, Καθηγητής Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
8. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών
 
Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2006 πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών ανοικτή συζήτηση με θέμα το Πανεπιστημιακό Άσυλο.
Ομιλητές ήταν οι:
Κώστας Καρτάλης, Πρόεδρος, «ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου»
Μιχάλης Παπαγιαννάκης, πρ. Ευρωβουλευτής(+)
Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, Ευρωβουλευτής
Γιώργος Γραμματικάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης
Θάνος Σκούρας, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Μιχάλης Σταθόπουλος, ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών (Ανανιακός κτλ)
 
Η χυδαία χρήση των εν λευκώ υπογραφών
02.02.07
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΤΟΚΑ
……… Σήμερα δίνεται συνέντευξη τύπου από οκτώ πανεπιστημιακούς «κάθε απόχρωσης» που, στο όνομα των 1000 υπογραφών, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να  καταγγείλουν τους πρυτάνεις των τεσσάρων αρχαιότερων ΑΕΙ της χώρας ότι με τις απόψεις που κατέθεσαν καθυστερούν τη μεταρρύθμιση και την ΠΟΣΔΕΠ ότι είναι φορέας «ακραίων απόψεων που εκπροσωπούν πολύ μικρό αριθμό διδασκόντων».
    Οι Γιώργος Γραμματικάκης, Σωκράτης Κάτσικας, Βάσω Κιντή, Αντώνης Λιάκος, Γιώργος Παγουλάτος, Λευτέρης Παπαγιαννάκης (+), Μαρία Ρεπούση και Κώστας Σοφούλης, τα μέλη της πρωτοβουλίας δηλαδή, φέρονται ότι υποστηρίζουν από κοινού το περίφημο προσχέδιο νόμου της κας Γιαννάκου και, μαζί μ’ αυτό, τις σχετικές ασυναρτησίες του ΠΑΣΟΚ. Δικαίως, διότι αυτός είναι ο πυρήνας των «κοινών σημείων» που προτείνουν. Κι επειδή όλα αυτά θέλουν και μια επίφαση σοβαρότητας, τα «κοινά σημεία» στολίστηκαν και με κάποιες από τις αυτονόητες, τεκμηριωμένες και ρητά διατυπωμένες θέσεις της ίδιας της ΠΟΣΔΕΠ που καταγγέλλουν. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Κάτι αποπνέει πολύ βαριά μυρωδιά αποσύνθεσης.

Σχόλια