Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Άφησε τώρα τα Ζάππεια και άρχισε τα Μπενάκεια για να παραμυθιάζει τον κόσμο...

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Το θέμα για όποιον αισθάνεται Έλληνας, αφορά την επιβίωση του Ελληνικού έθνους.
Πριν από λίγο είδα ένα νέο μας με την απελπισία ζωγραφισμένη στα μάτια του να ψάχνει στα σκουπίδια μήπως βρει κάτι να φάει.    Οι φιλότιμοι νέοι μας ντρέπονται να ζητιανέψουν.
Ακόμα και να πάνε στα συσσίτια.  Και οδηγούνται στο θάνατο.
 
Και αυτός ο ανάλγητος πολιτικάντης,
·       Που με την εγκληματική του εσωτερική υποτίμηση εσκεμμένα στέρεψε την αγορά από ρευστό και έκλεισε 500.000 περίπου επιχειρήσεις σκορπώντας τον θάνατο.
·       Με άνω των 3.000.000 πραγματικούς  ανέργους.
·       Με άνω των 5.000 αυτοκτονίες (τις κρύβουν ως λέγεται εδώ και καιρό) που εξ αιτίας του έχουμε.
·       Αυτός που για εγκληματικούς λόγους εκχώρησης του κράτους στις εταιρείες των καταστροφέων του Ελληνισμού, απέλυσε ανάλγητα και απολύει εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ακόμα και τις καθαρίστριες,
·       Που έκανε και τους υπόλοιπους Έλληνες να ζουν μέσα στο άγχος για το πότε θα έρθει η σειρά τους,
·       Αυτός που καταλήστεψε όλες τις συντάξεις και ετοιμάζεται να συνεχίσει τη ληστεία και την καταστροφή  μετά τις εκλογές.
·       Αυτός που ξεπουλάει τον Εθνικό πλούτο κάτω από το 10% της αξίας του,  ακόμα και στους τούρκους και άπειρα άλλα, αυτός ,
 
Συνεχίζει να παραμυθιάζει τον κόσμο για να τον εξαπατήσει όπως τόσες άλλες φορές ώστε  να αποτελειώσει το εγκληματικό έργο των γερμανών αφεντικών του, όντας μαριονέτα μη πρωθυπουργός.
 
Άφησε τώρα τα Ζάππεια και άρχισε τα Μπενάκεια. Με το ηλίθιο του σύνθημα «Σταθερά Βήματα Μπροστά» στην καταστροφή.
 
Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ, αυτός μπορεί να μην ντρέπεται να παραμυθιάζει τον κόσμο (θυμηθείτε, Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται... του χρόνου,  

, εσείς όμως μέχρι πότε θα γίνεστε συνένοχοι στο «έργον» του;;!!!!
Αποτελεί Εθνική ανάγκη να τον διώξετε άμεσα πριν έρθει μετά τον οικονομικό όλεθρο που έσπειρε και Εθνική καταστροφή ακρωτηριασμού της Ελλάδας.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.