Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τώρα ανοικτός σε συνεργασία και με τον Σύριζα ο «Ποταμίσιος» – Γειά σου Σταύρο που φέρνεις το καινούριο…



Τώρα ανοικτός σε συνεργασία και με τον Σύριζα ο «Ποταμίσιος» – Γειά σου Σταύρο που φέρνεις το καινούριο…Μα τόσο… φρέσκια αυτή η πολιτική που φέρνει ο Σταύρος Θεοδωράκης… Ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας και με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει τώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Παράλληλα ο ιδρυτής του νέου πολιτικού φορέα επικρίνει τον Βαγγέλη Βενιζέλο για το «εκβιαστικό» όπως λέει δίλημμα που θέτει προς τους πολίτες ενώ εξαπολύει βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή παλαιών στελεχών για καίριες θέσεις,
σημειώνοντας ότι «ίσως εννοεί τη σταθερότητα στα πρόσωπα».
Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών και ερωτηθείς για τη φράση του Αλέξη Τσίπρα «σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να μην λέω «ποτέ»», όταν είχε ερωτηθεί για τη συνεργασία με το Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά: «Κι εγώ το επαναλαμβάνω αυτό. Η χώρα για εμάς χρειάζεται μεγάλες συνεργασίες. Με ποιον θα συνεργαστεί ο Τσίπρας; Με το ΚΚΕ που τον καταγγέλλει ως δεκανίκι του συστήματος; Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που δεν έχουν καμία σχέση με την κοσμοθεωρία της Αριστερας; Πρέπει λοιπόν να καταλάβει η Αριστερά ότι η λύση είναι οι συνεργασίες.»
Στην ερώτηση «είστε, λοιπόν, ανοιχτός σε συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ», ο Στ.Θεοδωράκης απαντά: «Ναι. Και από τη στιγμή που θα βρούμε πού συμφωνούμε, να δώσουμε σε αυτά προτεραιότητα. [...] Και εδώ πρέπει να βοηθήσει το μεγάλο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Να απενοχοποιήσει τη λέξη συνεργασία.» 

hellasforce.com

Σχόλια