Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

«ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»!!!!! Μετέτρεψε όλους τους Έλληνες σε ένα μεγάλο κοπάδι που οδεύει «μπροστά» προς τον γκρεμό....

...  Και σιγά σιγά  ανάλογα με την οικονομική αντοχή έρχεται η «σειρά»
Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Αύριο ετοιμάζεται για τον πανηγυρικό του που μάλλον θα είναι ο επικήδειος του που θα τον εκφωνήσει ο ίδιος.  Συμβολικό του σύνθημα το « Πάμε Μπροστά».
Που πράγματι  μετέτρεψε όλους του Έλληνες σε ένα μεγάλο κοπάδι που οδεύει «μπροστά» προς τον γκρεμό.
Και σιγά σιγά  ...
ανάλογα με την οικονομική αντοχή έρχεται η «σειρά»  τους, σχεδόν όλων  των Ελλήνων.
Που «οδεύουν μπροστά» και αφανίζονται στον γκρεμό του «μπροστά» του Σαμαρά.
 
Στον πανηγυρικό του την Παρασκευή αναμένεται να υποσχεθεί τα πάντα. Είναι μαέστρος σε αυτό.
Ιδίως με το τσουβάλι επενδύσεις και θέσεις εργασίας.
 
Με την κ. Ντόρα μπορεί πολλούς και τον υποφαινόμενο να τους χωρίζουν πολλά.
Είπε όμως για τις «επενδύσεις» του Σαμαρά κάτι πολύ σοφό. Είπε.
 
Πόσες θέσεις εργασίας μπορούν να δώσουν οι επενδύσεις (διάβαζε του Σαμαρά) και ξαναδιάβαζε από τον υποφαινόμενο τα ξεπουλήματα του Εθνικού πλούτου.  10.000,  20.000, 100.000 διερωτήθηκε  η κ. Ντόρα.
 
Και του υπενθύμισε ότι (τότε που έκανε τη δήλωση)  είχαμε 1.500.000 στατιστικούς ανέργους, δηλαδή περίπου 3.000.000 πραγματικούς ανέργους.
 
Και συμπλήρωσε η κ. Ντόρα;.
Μόνον αν ξανανοίξουν τα μαγαζιά, συμπληρώνω που τα έκλεισε όλα ο ανώτερος  του αρχικού εφιάλτη ΓΑΠ, συμμαθητής,  τότε μόνον θα κτυπηθεί η ανεργία.  Δεν είπε όμως η κ. Ντόρα πώς μπορεί αυτό να γίνει, που μπορεί όμως να γίνει.
 
Μπορεί να γίνει, αν πρώτα φύγει άμεσα ο Σαμαράς, που είναι βασική προϋπόθεση, και αν εφαρμοστεί αντί το δολοφονικό σύνθημα του καταστροφέα του Ελληνισμού Σαμαρά «πάμε μπροστά»,  το σύνθημα «Πάμε Πίσω».     Με ότι αυτό σημαίνει που θα αναλυθεί μια άλλη φορά.
 
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.