Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Αφιέρωμα στη Μάχη της Κρήτης...

Τέλη Μαΐου 1940: Οι Γερμανοί επιχειρούν να καταλάβουν την Κρήτη από αέρος. Γνωρίζουν στο πετσί τους τι θα πει ελληνική ψυχή. Οι περήφανοι Κρητικοί αντιστέκονται μέχρις εσχάτων στους πολυπληθέστερους εισβολείς, παραδίδοντας μαθήματα ηρωισμού σε όλον τον πλανήτη.
Τέλη Μαΐου 2014: Οι Γερμανοί έχουν ήδη καταλάβει την πατρίδα δια των μνημονίων. Θα τους δείξεις στην κάλπη ότι η ελληνική σου καρδιά χτυπάει ακόμη; Θα στείλεις σπίτια τους τους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους; Θα κάνεις τον πλανήτη να μιλάει πάλι για εσένα;
Ανήμερα των ΚΡΙΣΙΜΩΝ για το μέλλον των παιδιών μας ευρωεκλογών, Το ΧΩΝΙ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κυκλοφορεί με πολυσέλιδο αφιέρωμα στην ιστορική Μάχη της Κρήτης.
10 σελίδες (γραμμένες από τον δικηγόρο, ιστορικό αναλυτή, Σαράντο Θεοδωρόπουλο), αφιερωμένες στους ΗΡΩΕΣ της Κρήτης που αντιστάθηκαν μέχρι τέλους στους εισβολές, υπερασπιζόμενοι με σθένος τα ιερά χώματα της πατρίδας.
74 χρόνια μετά, δεν χρειάζεται να πάρεις τα άρματα. Η ψήφος σου αρκεί. Ας αποτινάξουμε όλοι μαζί την ΚΑΤΟΧΗ.
Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί εκτάκτως
(όπως όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες)
από το Σάββατο. Στα περίπτερα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.