Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Μαρίνα Χρυσοβελώνη : Μνημείο φτήνιας η απάντηση Γεωργιάδη για τον τουρισμό του στις ΗΠΑ

Εδώ και πάνω από 2 μήνες ζήτησα με ερώτηση μου στη Βουλή από τον κ. Γεωργιάδη να επιστρέψει τα χρήματα του Ελληνικού λαού που χρησιμοποίησε για το διαβόητο πλέον ταξίδι του στο Harvard

Θυμίζω ότι όπως αποδείχθηκε -γεγονός που αναγκάστηκε να  αποδεχθεί και ο ίδιος τελικά- ο κ. Γεωργιάδης πήγε στις ΗΠΑ
χωρίς επίσημη πρόσκληση από το γνωστό Πανεπιστήμιο αλλά ούτε και από κάποια αμερικανική αρχή. Παρά ταύτα ο τουρίστας υπουργός συνεχίζει να επιδεικνύει την γνωστή σ’όλους ημιμάθεια του αναφερόμενος στο «JFK School of Government» ως «Σχολή της Κυβερνητικής GFK»…

Μάλιστα απαντώντας στη Βουλή με καθυστέρηση 2 μηνών ο υπουργός Τουρισμού Υγείας αρνείται να επιστρέψει έστω και ένα (!) ευρώ από τα έξοδα του εν λόγω τουριστικού ταξιδιού που του προπλήρωσε ο Ελληνικός λαός.

Ενόψει των εορτών του Πάσχα εύχομαι ο κ. Γεωργιάδης να μην χρεώσει και αυτές τις διακοπές του στο υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.