Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Άδωνι τελικά εσύ πιστεύεις στο Άγιο Φως ή εξαρτάται από τα ψηφαλάκια ; (βίντεο)

Αδωνι τελικά εσύ πιστεύεις στο Αγιο Φως ή εξαρτάται από τα ψηφαλάκια ; (βίντεο)O Νίκος Δήμου μας είπε τι πιστεύει ή μάλλον δεν πιστεύει για το Αγιον Φως.
Γιατί όμως δεν μας λέει κι ο Αδωνις Γεωργιάδης , ο υπουργός του Πρωθυπουργού, που ομιλεί με τον Θεο ;
Τελικά ο Αδωνις πιστεύει μόνον ο,τι νομίζει ότι θα του φέρει ψηφαλάκια.

Δωδεκαθεϊστης με τους αρχαιολάτρες, Χριστιανός με τους Ορθόδοξους.
Εδώ από παλαιότερη εκπομπή του πίσω στο 2004 με καλεσμένο τον Καλόπουλο προσπαθούν να αποδείξουν ότι το Αγιον Φως είναι μια απάτη.
Ακούγονται φράσεις όπως «είναι βιβλία που πιστεύουμε στις Εκδόσεις Γεωργιάδη…πιστεύουμε ότι είναι καλά βιβλία»
«όσοι όμως θέλουν να δουν τα πράγματα με ανοιχτό μάτι κι εχουν κάποιες αμφιβολίες στο μυαλό τους, πράγματι σε αυτά τα βιβλία, όπως βρήκα κι εγώ σε αυτά τα βιβλία απαντήσεις»
Ο Μπαλτάκος κι ο Σαμαράς ξέρει τι γνώμη σου για τους «Πυλώνες του Εθνους» στρατό κι εκκλησία ? 
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.