Πολιτικές εξελίξεις και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φέρνει η Άνγκελα

Πολιτικές εξελίξεις και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φέρνει η ΆνγκελαΗ επερχόμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή, εκτός από τα όποια αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλεί, αναμένεται να φέρει και πολιτικές εξελίξεις. Όσο τα πάντα βρίσκονται στον αέρα και οι αποφάσεις λαμβάνονται «στην τούρλα του Σαββάτου», η γερμανίδα καγκελάριος μπορεί και θα έχει τον πρώτο λόγο για τα μελλούμενα της πατρίδας μας.
Ότ,ι κι αν λένε οι της κυβέρνησης
και οι… ακόλουθοί της περί success story, νέας σελίδας, νέας εποχής, νέας Ελλάδας και τέτοιες τρίχες κατσαρές, η ουσία είναι πως ο ελληνικός λαός υποφέρει και θα συνεχίσει να υποφέρει, από τις καταστροφικές τους τάσεις και τις σκοτεινές τους φιλοδοξίες.
«Αστακός» η Αθήνα
Ένα άλλο θέμα που αφορά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα είναι και τα μέτρα ασφαλείας. Ήδη, εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει η οργάνωση και ο σχεδιασμός και παρότι δεν αφήνει κανείς να διαρρεύσει το παραμικρό, είναι δεδομένο πως το κέντρο, αλλά και κάθε περιοχή που «ίσως» πατήσει η γερμανίδα καγκελάριος, θα είναι «απαγορευμένη ζώνη» για τους… κοινούς θνητούς.

Άλλωστε, έχουμε ήδη πάρει μια γεύση των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, από την τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας. Χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους, αποκλεισμός της γερμανικής πρεσβείας και της Βουλής και φυσικά η αγαπημένη τους απαγόρευση των διαδηλώσεων.
Φυσικά να μην ξεχάσουμε τους ελεύθερους σκοπευτές, που λογικά δεν θα αλλάξουν θέση, αφού θα πρέπει και πάλι να «προστατεύσουν» τη Μέρκελ και τη συνοδεία της στο ξενοδοχείο που θα διαμένουν.

hellasforce.com

Σχόλια