Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Ο 3oς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ;;


Ο 3oς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΔυστυχώς για όλους μας ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε, απλά εμάς σαν ΕΛΛΑΔΑ δεν μας έχει αγγίξει ακόμα. Αυτό διότι είναι στο αρχικό στάδιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ:
1. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. προσπάθησαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την ΟΥΚΡΑΝΙΑ για τρείς λόγους:
-Ο 1ος λόγος ήταν να μπει η ΟΥΚΡΑΝΙΑ στο ΝΑΤΟ ώστε η
αντιπυραυλική ασπίδα να τοποθετηθεί πολύ κοντά στην ΡΩΣΙΑ.
-Ο 2ος λόγος ήταν η ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ η οποία κατά το ΝΑΤΟ έπρεπε να εκδιωχθεί από εκεί.
- Ο 3ος λόγος ήταν ο έλεγχος των ΡΩΣΙΚΩΝ αγωγών που περνούν μέσα από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ από ΝΑΤΟ και ΕΕ ώστε να πιεστεί οικονομικά η ΡΩΣΙΑ.
2. Η ΡΩΣΙΑ απάντησε άμεσα με την κατάληψη της ΚΡΙΜΑΙΑΣ. Όμως η ΚΡΙΜΑΙΑ όπως είναι δεν εξασφαλίζει ότι η αντιπυραυλική ασπίδα δεν θα τοποθετηθεί στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
3.Επομένως πρέπει η ΡΩΣΙΑ να καταλάβει όλη την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ μέχρι τον Δνείπερο ποταμό ώστε η αντιπυραυλική ασπίδα να μην είναι ικανή να αγγίξει τους διηπειρωτικούς πυραύλους της ΡΩΣΙΑΣ.
4. Για τον λόγο αυτό η ΡΩΣΙΑ, προωθεί πλέον (χρηματοδοτεί), τις εξεγέρσεις των ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ώστε να γίνει από πλευράς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.
5. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ,ώστε (όπως θα λέει η ίδια) να προστατέψει τους ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
6. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ- ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
1. Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
2. ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.
3. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
4. ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.
5. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
6. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
7. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
8. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
9. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.