Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Πάνος Καμμένος:"H σοφία και η δύναμη της Ευρώπης που ονειρεύεται ο κ. Σαμαράς έχει μια προϋπόθεση την οποία αγνοεί, την επιβίωση των Ευρωπαίων.."

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
«H σοφία και η δύναμη της Ευρώπης που ονειρεύεται ο κ. Σαμαράς έχει μια προϋπόθεση
την οποία αγνοεί, την επιβίωση των Ευρωπαίων. Του θυμίζουμε ότι πρωθυπουργεύει σε μια χώρα με δύο εκατομμύρια ανέργους, με διαλυμένη τη μεσαία τάξη και με την πλειοψηφία των πολιτών να βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ας ξυπνήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.