Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Χαμός με τα τιμολόγια του Σαμαρά και των Υπουργών στην Κεφαλλονιά! Ακόμη και τα ποτά στο μπαρ πληρώνει ο Δήμος...

Χαμός με τα τιμολόγια του Σαμαρά και των Υπουργών στην Κεφαλλονιά! Ακόμη και τα ποτά στο μπαρ πληρώνει ο Δήμος. Και το ξενοδοχείο του Λέκκα! Μόνο ο Τσελέντης πλήρωνε από την τσέπη του. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ


11.239,60 ευρώ (για διαμονή των μεγαλόσχημων σε εφτά συνολικά τουριστικά καταλύματα ) έφερε η Δημοτική Αρχή για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να πληρωθούν τα ξενοδοχεία που διέμειναν τα κυβερνητικά στελέχη.

Επιπλέον ζητήθηκε η έγκριση συνολικά 30.000 ευρώ. Από τον κωδικό: «τουριστική προβολή με κάθε πρόσφορο μέσο, καθώς επίσης και δημόσιες σχέσεις του δήμου» !!!!! ωραία τουριστική προβολή Ολγα μου!

Μπορεί να απέσυρε η Δημοτική Αρχή την εισήγηση μετά από τη σφοδρή αντίδραση των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, όμως το μέγα ζήτημα ηθικής και πολιτικής πράξης παραμένει και για τις δυο πλευρές.

Πως δέχτηκε η Δημοτική Αρχή να αναλάβει αυτά τα έξοδα? και πως καταδέχτηκαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να χρεώσουν ένα σεισμόπληκτο Δήμο .

Στις καταστάσεις των αξιωματούχων που μας άφησαν τον λογαριασμό περίοπτη θέση έχουν:

Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (με το φύλακά του) .

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Διδασκάλου Γιώργος ο οποίος φιλοξενήθηκε τρεις φορές με …. τους συνοδούς του κάθε φορά!!!

Ο Γενικός Γραμματέας Παιδείας Αθανάσιος Κυριαζής με …. τον οδηγό του !!!

Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας (και υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος Μιχαήλ και ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Άνθης, ο διευθυντής εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Ιωάννης Καραβασίλης, οι καθηγητές Λέκας και Καρύδης και αρκετοί μηχανικοί που ειχαν δηλώσει εθελοντές .

Αυτός πάντως που «δεν έχει το Θεό του» είναι ο κ. Στράτος Σιμόπουλος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων. Ούτε λίγο – ούτε πολύ ο κ. Γενικός μας φέσωσε -εκτός της διαμονής του- και …. 106,20 ευρώ για τα ποτά του στο Bar του ξενοδοχείου !!!!!!!


Οπως φαίνεται πάντως από τα τιμολόγια, μόνο ο Ακης Τσελέντης (έμενε στο Μouikis) είχε πληρώσει από την τσέπη του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.