Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Είπε ο Μπαρόζο: «Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα». Όπως μέχρι τώρα;

Μήνυμα ελπίδας (;) απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μιλώντας σήμερα Σάββατο στην 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων, στην Αθήνα.
Ο κ. Μπαρόζο σημείωσε

πως η χώρα μας θα πετύχει «βιώσιμη ανάπτυξη» εφόσον
συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, κι διεμήνυσε πως «όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα».
«Ήδη, υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη», προσέθεσε.
Στρέφοντας το βλέμμα του στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Ευρώπη και Ελλάδα, ο κ. Μπαρόζο στάθηκε στο ζήτημα της ανεργίας.
«Η απόλυτη προτεραιότητα είναι δουλειές, δουλειές, δουλειές», τόνισε.
Στη διάσκεψη ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο τελικά δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω ασθένειας.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.