Η Κριμαία απέκτησε δικό της Πολεμικό Ναυτικό (βίντεο)

O Ναύαρχος Denis Μπερεζόφσκι , διορίστηκε ως επικεφαλής των Ναυτικών δυνάμεων της Ουκρανίας, μόλις πριν από δύο ημέρες , και έχει ορκιστεί πίστη στο λαό της Κριμαίας . Με την ορκωμοσία του , ο περιφερειακός Πρωθυπουργός
Σεργκέι Aksyonov ανακοίνωσε τη δημιουργία Ναυτικού της Κριμαίας .

«Εγώ, ο Μπερεζόφσκι , ορκίζονται υποταγή στο λαό της Κριμαίας, δεσμευόμαι να τον προστατεύσω , όπως απαιτείται από τους σταρτιωτικούς κανονισμούς . Ορκίζομαι να παίρνω εντολές από τον Ανώτατο Διοικητή της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης " είπε ο Μπερεζόφσκι , όπως φαίνεται στο βίντεο .
 Ο Πρωθυπουργός της περιοχής Σεργκέι Aksyonov ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ναυτικού των δυνάμεων της Κριμαίας και διόρισε Μπερεζόφσκι αρχητογό .
« Η Δημοκρατία θα έχει το δικό της πολεμικό ναυτικό , το οποίο θα διοικείται από τον Ναύαρχο Μπερεζόφσκι , " είπε ο Aksyonov είπε στους δημοσιογράφους την Κυριακή.
" Η ημέρα αυτή θα πρέπει να θεωρείται και η ημερομηνία σημιουργίας των ναυτικών δυνάμεων της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας ", πρόσθεσε .
Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης . " Μην πάρετε καμία παραγγελία για χρήση όπλων μέχρι να πάρετε προσωπικές μου οδηγίες . "
Ο Aksyonov υποσχέθηκε ότι “όλοι οι στρατιώτες , οι οποίοι θα ορκίζονται υποταγή στο λαό της Κριμαίας , θα διατηρήσουν το επίδομα τους , την υγεία και τις κοινωνικές παροχές , το στρατιωτικό βαθμό και τη θέση τους . "
Όσο για εκείνους , οι οποίοι δεν θέλουν να ενταχθούν στης Κριμαίας το ναυτικό , έχει πλήρως το δικαίωμα " να αποσυρθεί " και " δεν θα διώκεται ποινικά " στη συνέχεια , τόνισε ο πρωθυπουργός .

http://on.rt.com/s05i6k


Σχόλια