Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Πρεσβεία Ελλάδας στην Ουάσιγκτον ή ''οινομαγειρείο ντολμά-γιαλατζί'';;;

Κατάντησε ρουτίνα: Ασχολούνται με...gastronomy - φαγοπότια μόνο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ήταν, είναι και θα είναι(;), οι διπλωμάτες της
ΑΝΙΚΑΝΟΙ - ''ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ'':  Αντί να περάσουν ένα δυνατό μήνυμα στις ΗΠΑ

(με αφορμή την προεδρία της Ελλάδας στην Ευρ. 'Ενωση συνεργαζόμενοι με τις τοπικές ελληνικές παροικίες), ασχολούνται με ΑΗΔΙΕΣ και φαγοπότια.

Mια ''ντουζίνα'' υπάλληλοι στην πρεσβεία, 5-6 αργόσχολοι στα γραφεία Τύπου, 30 ''τουρίστες'' στα Προξενεία, (χώρια του ΕΟΤ και αποστολής στον ΟΗΕ) και ΔΕΝ μπορούν ούτε μία μικρο-ιδέα της προκοπής να σκεφτούν και καταφεύγουν σε φαγοπότια; Αυτή την Ελλάδα του σουβλακιού, μπακλαβά, κρασιού και ''ώπα'', εκπροσωπούν-προβάλουν στις ΗΠΑ; Τόσο πολύ ανίκανοι είναι;

http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.