Να γιατί τρελαίνονται οι αγελάδες στην Φθιώτιδα!!

ΠΡΏΤΟ(ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ):  

Η παντελής έλλειψη και ανυπαρξία έλεγχων στις ζωοτροφές -αλήθεια ποια μμε τις παράγουν στην Ελλάδα ....εισαγωγές γίνονται και από που(;) ....οι λύκοι(πολιτικοί) σκότωσαν τα σκυλιά(δημόσια διοίκηση) ....και ταΐζουν τώρα τα ζώα μας και τα παιδιά μας(διατροφική αλυσίδα) μ' ένα σωρό δηλητήρια και σκατολοήματα! 
Το πέρασμα και η εκδήλωση της νόσου -από τα τετράποδα στα δίποδα- ....
θέλει -όπως λένε- είκοσι περίπου χρόνια για να εκδηλωθεί ...δηλαδή τέλεια η εγγραφή -και η παραγραφή- στ' αχαμνά του γκουβέρνου και του υπουργού υγείας!

ΔΕΎΤΕΡΟ:(ΕΠΊΣΗΣ ΣΟΒΑΡΌ)
Η "θεωρία" του ασφαλιστικού πράκτορα κ. Αθ. Σκορδά -τελούντος καθήκοντα υφυπουργού στο υπουργείο (υπ)ανάπτυξης- που προσπαθεί να πείσει εμάς τα δίποδα γελάδια -το άκουσαν και τα τετράποδα και τους έστριψε- ότι το φρέσκο γάλα μπορεί να είναι ....δεν ξέρω πόσων ημερών.... και να θεωρείται -οιονεί- φρέσκο ....και ότι δεν θα το εκμεταλλευθούν οι ξένες αγελάδες για να στέλνουν γάλα στην Γελλάδα μας ....που θα χαρακτηρίζεται φρέσκο(μαϊμού) ....έτσι που οι κτηνοτρόφοι-παραγωγοί θ' αναγκαστούν να στείλουν τις ντόπιες στο σφαγείο ....αφού η εκτροφή τους ως γαλακτοπαραγωγικών θα καταστεί -ανταγωνιστικά- ασύμφορη.

ΤΡΊΤΟ:(ΚΩΜΙΚΌ)
Η κάθοδος εις τας εκλογάς του -ευγενούς καταγωγής- πολιτευτή Κώστα Μπακογιάννη ....φέροντος το όνομα του αειθαλούς παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ....ως υποψηφίου  περιφερειάρχη στην Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια(το "χωριό" του Μπαρμπανίκου).
Μπε!.. Ε! αυτό αγαπητοί μου δεν το αντέχουνε τα πρόβατα και τα γελάδια της Φθιώτιδας ....που έχουνε περισσότερο μυαλό από εμάς τα δίποδα ....και καλύτερη διαίσθηση ....γιαυτό και τρελαίνονται!

Στην Φθιώτιδα λένε μια φράση  ...."Καρπενησιώτικο αρνί κριάρι δεν γίνεται" !

Μπορεί να έχουν και δίκιο -προσωπικά δεν συμφωνώ- αλλά ότι έγινε εκεί -λόγω έλλειψης(;)- "εισαγωγή" πολιτικών και μάλιστα από τζάκι ....αυτό είναι αλήθεια!

Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε ....μένει να το δούμε και στην κάλπη το Μάη.

[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Σχόλια