Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΑ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΙ” ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.


παπουλιας γκαουκ“Συγγνώμη” ζήτησε ο Γκόουκ. Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στους Έλληνες που τους σφάξαμε.

Κουβέντα βεβαίως για τις αποζημιώσεις. Που δεν είναι μόνον αυτές του Β’ ΠΠ, αλλά και αυτές των γενοκτονιών από τον Φον Γκρούμπκοφ μέχρι… τον Πόντο και την Ιωνία. Ναι, Ούνοι οργάνωναν τα τουρκικά κτήνη.

Δεν τις θέλουμε λοιπόν. Δεν θα βγάλουμε εμείς στο σφυρί τις ψυχές των προγόνων μας, ούτε μπορεί να τις αποτιμήσει κάποιος δικαστής των Βρυξελλών.

olympiada 

Πείτε τους λοιπόν ένα συγγνώμη για το φέσι, εγγράψτε στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο και στείλτε τους στον διάολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.