Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συρία – «Επικαλεστήκαμε τον Χριστό και η πίστη μας, μας έσωσε»


Συρία – «Επικαλεστήκαμε τον Χριστό και η πίστη μας, μας έσωσε»Τρεις Ορθόδοξες γυναίκες στη Συρία, που ασχολούνται με φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες γλίτωσαν το θάνατο σε μία από τις συνοικίες της Δαμασκού και οι ίδιες μιλούν για θαύμα!
«Επικαλεστήκαμε τον Χριστό και η πίστη μας, μας έσωσε» λένε…
Βρίσκονταν καθ΄οδόν για ένα νοσοκομείο. Ενώ οι σφαίρες κατευθύνονται προς τους επιβάτες του αυτοκινήτου που επέβαιναν ανεξήγητα

σταμάτησαν σε ένα αδύναμο μεταλλικό περίβλημα της μηχανής. Μεταγενέστερη εξέταση έδειξε, επίσης, ότι το περίβλημα στον κινητήρα, μόνο από καθαρή τύχη δεν είχε καταστραφεί.
Η επικεφαλής της εν λόγω ομάδας ανθρωπιστικής βοήθειας, Sabina, σχολιάζοντας το περιστατικό, δήλωσε: «Ήμασταν με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο, που βρίσκεται στο έδαφος μιας εξαιρετικά επικίνδυνης περιοχής. Πολλοί πορπσάθησαν να μας πείσουν να μην πάμε εκεί – αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τους αδελφούς μας στο νοσοκομείο και, εκτός αυτού, αποφασίσαμε να ελέγξουμε ταυτόχρονα εάν υπήρχαν νέα θύματα στους δρόμους της περιοχής … Εμείς επικαλεστήκαμε τον Χριστό και νομίζω ότι η πίστη μας μάς έσωσε. Ο ίδιος ο Θεός έχει αλλάξει την τροχιά των σφαιρών».
Η Συρορθόδοξη Sabina, για πολλά χρόνια συμμετέχει σε δραστηριότητες για να βοηθήσει στη θεραπεία και την αποκατάσταση των θυμάτων της σύγκρουσης της Συρίας . 

hellasforce.com

Σχόλια