Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

72 χρόνια μετά ο Νότης Μαριάς στη Μάλτα αποτίει φόρο τιμής στους αξιωματικούς του Υποβρυχίου Γλαύκος

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ
«72 χρόνια μετά ο Νότης Μαριάς στη Μάλτα αποτίει φόρο τιμής στους αξιωματικούς του Υποβρυχίου Γλαύκος»
Ευρισκόμενος στη Βαλέτα της Μάλτας για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου
(Monitoring Committee) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος του Προεδρείου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών - Δημοκρατών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των ηρωικών αξιωματικών του Υποβρυχίου Γλαύκος Βασίλη Αρσλάνογλου και Ιωάννη Κωστάκου που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στις 27/02/1942 κατά τη διάρκεια σφοδρών βομβαρδισμών των γερμανικών δυνάμεων. Οι σωροί των ηρωικών αξιωματικών του Γλαύκος ετάφησαν με όλες τις τιμές την 1η Μαρτίου 1942 στη Βαλέτα. Έτσι, 72 χρόνια μετά την ταφή τους, η κατάθεση στεφάνου στους τάφους των ηρωικών αξιωματικών εκ μέρους του Νότη Μαριά αποτελεί έκφραση ευγνωμοσύνης στον ηρωικό αγώνα του Βασίλη Αρσλάνογλου και Ιωάννη Κωστάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.