Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!!!(VIDEO)Οι ικανότητες του ανθρώπου είναι τέτοιες, που πολλές φορές δεν τις φανταζόμαστε καν. Τα όριά του δεν τα γνωρίζει καλά καλά ούτε ο ίδιος.....
 Το παρακάτω βίντεο θα σας αφήσει εντυπωσιασμένους, σας το εγγυώμαστε. Θα δείτε τις πιο εντυπωσιακές ενέργειες που έχουν καταγραφεί ποτέ και αφορούν το Street Football, το Futsal και το Freestyle.
Οι τύποι κάνουν απίστευτα πράγματα, που θα τα ζήλευαν ακόμα και οι μεγαλύτεροι αστέρες της "στρογγυλής Θεάς". Φοβερά κόλπα, σε μερικές περιπτώσεις αδιανόητα, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν όντως είναι πραγματικά. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω και απλά σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Απολαύστε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.