Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

O brave new world,That has such people in ’t!


spiral architect είπε...

Τώρα που πουλήθηκε ο ΑΔΜΗΕ (για να μην ξεχνιόμαστε o AΔΜΗΕ προήλθε απ΄τον χωρισμό της πρώην Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της πρώην ΔΕΗ, έγινε ΔΕΣΜΗΕ και ο τελευταίος διασπάστηκε σε ΑΔΜΗΕ

και ΛΑΓΗΕ) δεν θα βγάζει ενοχλητικές μελέτες για τα προβλήματα εισόδου των ΑΠΕ στο διασυνδεδεμένο σύστημα. Ολες οι πηγές, όλες οι ροές είναι καλοδεχούμενες αρκεί να μεταφράζονται σε μετρήσιμη ενέργεια και σε χρήμα στη τσέπη του αγοραστή. Η ποιότητα ενέργειας και τα ΕΝ50160 είναι για τα κορόιδα.

πως λέγεται ο "αγοραστής" που του χαρίζουν κάτι;)

Ευχούλες στους 150 ψηφίσαντες.

Και με τους έξυπνους μετρητές, ξέρετε τι θα έχετε... Ή μάλλον ΔΕΝ θα έχετε... Ρεύμα όταν το χρειάζεστε... Όχι πάντα... Και θα είναι πανάκριβο... Συν θα πληρώσετε για το προνόμιο της "εξυπνάδας".   Που ενώ τεχνολογικά είναι και καλή ιδέα, εμπεριέχει απίθανη εκχώρηση ελευθεριών...  Κάποιος άλλος θα αποφασίζει για εσάς...  Ο απόλυτος εξευτελισμός, με βουλευτικές υπογραφές... Και μετά θα είμαι ...ακραίος...

O brave new world,That has such people in ’t!

archaeopteryxgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.