Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Σκληρό μήνυμα της Ρωσίας – έτοιμα τα Mig για επιχείρηση.

Θα προστατεύσουμε τους συμπατριώτες μας με δύναμη και “χωρίς συμβιβασμούς”

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Κριμαία, μετά την κατάληψη του τοπικού κοινοβουλίου και κυβερνείου από ενόπλους, οι οποίοι ύψωσαν ρωσικές σημαίες. Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Interfax, πριν από λίγη ώρα η Μόσχα έθεσε σε ετοιμότητα μάχης μαχητικά αεροσκάφη που βασίζονται κοντά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας.
Την ίδια στιγμή, σκληρό μήνυμα έστειλε, μέσω Twitter, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, καθιστώντας σαφές πως η Μόσχα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των «συμπατριωτών» της και θα αντιδράσει «με σθεναρότητα» και «χωρίς συμβιβασμούς» σε κάθε παραβίασή τους.
Παράλληλα, το ρωσικό ΥΠΕΞ εξέφρασε τον προβληματισμό του για «μεγάλης κλίμακας παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στην Ουκρανία.
Από την πλευρά του, ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας, Ολεκσάντρ Τουρτσίνοφ κάλεσε τη Ρωσία να μην βγάλει τις δυνάμεις και τα σκάφη της από τη ναυτική βάση της Σεβαστούπολης, στην Κριμαία.

Πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.