Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Αφού χαρήκαμε για την μείωση της Gazprom, θα μας πείτε τώρα ποιοί τα παίρνουν από τους Αζέρους;

54053-dragon5b15dolympiada 

Με ικανοποίηση έγινε δεκτή η μείωση της τιμής του Φυσικού Αερίου από την Gazprom. Υπήρξαν και κάποιοι δημοσιογράφοι που ανέφεραν πως “η μείωση δεν θα μεταφερθεί στο σύνολο της στον καταναλωτή”.

Γιατί; Γιατί οι άλλοι προμηθευτές, πωλούν ακριβότερα. Αρκετά ακριβότερα.

Ποιοί είναι οι άλλοι προμηθευτές που μας γδέρνουν; Οι φίλοι μας, οι Αζέροι.

Μα οι Αζέροι δεν είναι εργοδότες μελών της κυβέρνησης Σημίτη; Ξεχάσαμε τον Μαντέλη;

Για πείτε μας λοιπόν κύριε Στουρνάρα, τέως ομόσταυλε με τον Μαντέλη που εργάζεται για τα συμφέροντα των Αζέρων… Γιατί δεν κάνετε και εκεί μία διαπραγμάτευση για να πέσουν οι τιμές; Γιατί σε απόλυτη σιωπή οι Αζέροι εξακολουθούν να πλουτίζουν εις βάρος μας και να μην ακούγεται άχνα;

Μήπως γιατί η πίτα μοιράζεται;

Κάνουν τέτοια πράγματα οι απόφοιτοι του ΙΕΚ Σημίτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.