Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Ακούει κανείς,,;;Ακούει κανείς...;;
Οι Κεφαλλονίτες δεν καλύπτονται με δηλώσεις συμπαράστασης. Οι πασαρέλες διαπίστωσης ξέφτισαν......
ο κρατικός μηχανισμός δυσκίνητος και αργός για τις πραγματικές ανάγκες.  


Ευλογία οι προσφορές σε νερό και τρόφιμα.....οι κάτοικοι όμως δεν χρειάζονται μόνο αυτά.  
Προωθώ μια από τις ανάγκες που προέκυψαν μετά τα σεισμικά γεγονότα, ανάγκες που δεν αναδεικνύονται στα ειδησεογραφικά δελτία. 
Και θα επανέλθω, με αναλυτική καταγραφή των αναγκών, με τη βοήθεια του Σταύρου Λυκούδη, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες έχει επιδοθεί σε αγώνα καθημερινής στήριξης των πληγέντων, με σκοπό όσοι επιθυμούν, να συμβάλλουν στη διαμόρφωση δράσεων κάθε μορφής στήριξης των συνανθρώπων μας.

Λία Εγγλέζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.