Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Πόσα δισ. χρειάζονται οι ελληνικές τράπεζες...οεοο ;;

Διαφωνία για τις ανάγκες των ελληνικών τραπεζώνΔιαφωνία για τις ανάγκες των ελληνικών τραπεζών
Διαφωνία επικρατεί μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας γύρω από τις κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών γράφει
η Frankfurter Allgemeine Zeitung σε άρθρο με τίτλο «Πόσα δισ. χρειάζονται οι ελληνικές τράπεζες;». Η εφημερίδα παρατηρεί: «Την ώρα που η ελληνική πλευρά μιλά για 5 δισ. ευρώ βασιζόμενη σε διαγνωστική μελέτη της Blackrock, η τρόικα υπολογίζει με ένα μεγαλύτερο ποσό χωρίς όμως αναφέρεται σε συγκεκριμένα ποσά. Το Eurogroup πάντως απορρίπτει άρθρο των Financial Times σύμφωνα με το οποίο οι κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών υπολογίζονται σε 15 δισ. «Αν οι διαφορές ήταν πράγματι τόσο μεγάλες η τρόικα δεν θα επέστεφε στην Αθήνα», δήλωσε στέλεχος της ΕΕ. Την ίδια στιγμή όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Βρυξέλλες θεωρούν την διαγνωστική μελέτη της Blackrock υπερβολικά αισιόδοξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.