Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Φτωχοί για πάντα με «μοντέλο Ιρλανδίας»!

Mέχρι τώρα η τράπεζα δεν μπορούσε να πάρει όλα σου τα εισοδήματα για το δάνειό σου. Υπήρχε ένα ανώτατο πλαφόν. Υπήρχε μια κάποια προστασία του υπερχρεωμένου νοικοκυριού.
Τώρα αλλάζουν λογική. Βάζουν ανώτατο πλαφόν...
στη διαβίωσή σου!
Θα ορίσουν ένα ποσό (που θα αποφασίσουν ΑΥΤΟΙ ότι σου αρκεί για να ζήσεις...) και
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Πνίγουν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καταδικάζοντάς τα σε μόνιμη φτωχοποίηση!
Και αυτό το λένε... success story.
Υ.Γ. Το ενδιαφέρον είναι ότι άλλα ΜΜΕ μας πλασάρουν την είδηση ως ευεργετικό μέτρο υπέρ των οφειλετών! Διαβάστε την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ πόσο θα σας... ευεργετήσει!
Το ΧΩΝΙ, στα περίπτερα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.