Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο φοβισμένος Μιχελάκης επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες εκλογικές προβλέψεις Μητσοτάκη

«Θα ήθελα να πω δυο λόγια για την τροπολογία του κ. Μιχελάκη. Ο κ. υπουργός προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί βάζει τις Ευρωεκλογές την 2η και όχι την 1η Κυριακή. Είναι μια προσπάθεια άσκοπη κύριε υπουργέ γιατί όλοι γνωρίζουμε τον λόγο πίσω από το τέχνασμα αυτό. Ο λόγος είναι πως θέλετε να περιορίσετε την έκταση της εκλογικής σας συντριβής στις Ευρωεκλογές
και για αυτό προσπαθείτε να διοχετεύσετε την οργή του λαού για το Μνημόνιο και την λεηλασία του μέσα από την ψήφο διαμαρτυρίας κατά των κομματικών αιρετών την 1η Κυριακή.

Δεν σας πολυενδιαφέρει ο καταποντισμός των υποψηφίων σας γιατί ήδη τους έχετε ξεγράψει. Μέχρι και ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε χθες στην βελγική εφημερίδα «Le Soir» πως η ΝΔ θα πάει κακά στις ευρωεκλογές αλλά «όχι πολύ κακά»! Όταν λοιπόν επικρατεί τέτοια ηττοπάθεια μέσα στην ίδια τη Συγκυβέρνηση, αυτό σημαίνει πως όλες οι προσπάθειες του κ. Μιχελάκη είναι μάταιες.

Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι έτσι δεν θα εισπράξετε την καταδίκη του Ελληνικού λαού. Κανένα τέχνασμα, κανένα κόλπο δεν μπορεί να σας σώσει πλέον».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΚΑΙΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.