Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κατεπειγόντως και προκαταβολικά οι δόσεις στο Μπόμπολα από το Σγουρό!!

20140213-230942.jpgolympiada 

Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου τις επόμενες δεκαετίες θα πληρώνουν πανάκριβα την διαχείριση των απορριμμάτων τους την οποία έχει αναλάβει ο Γ. Μπόμπολας εκτάκτως και κατά προτεραιότητα!.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του ειδικού διαβαθμικού συνδέσμου του Νομού Αττικής έφερε ο νυν Περιφερειάρχης Ιωάννης Σγουρός,
ως κατεπείγον το ζήτημα της πληρωμής της κοινοπραξίας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε-LANDTEK ΕΠΕ του εθνικού μας εργολάβου, προκειμένου να καταβληθούν στην εταιρεία
τέσσερις δόσεις ύψους 696.952.91 € για σύμβαση που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2013, με αντικείμενο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ», συνολικού ανταλλάγματος (δύο εκατομμύρια εκατόνεξήντα χιλιάδες οχτακόσια εξήντα εννέα ευρώ και πενήντα δύο λεπτά) 2.160.869,52€ όπως αποκαλύπτει το totekmirio.gr

Η διοίκηση του ΕΣΔΚΝΑ, θα καταβάλλει στην κοινοπραξία εκταμιεύοντας πόρους του προϋπολογισμού 2014,πριν την απαιτούμενη από το νόμο έγκρισή του, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής!
Είναι προφανές ότι ο κ. Σγουρός ξεπληρώνει και «πολιτικά» γραμμάτια στον όμιλο Μπόμπολα, γι’ αυτό και αποφεύγει τη σύγκληση διοικητικού συμβουλίου επιλέγοντας τις έκτακτες συγκλήσεις ενός μονοπαραταξιακού οργάνου, όπως είναι η Εκτελεστική Επιτροπή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.