Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Συναντήσαμε το… μη πρωτογενές πλεόνασμα, στον… πρόωρο πλαστικό ισολογισμό της Τράπεζας Ελλάδος!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ  

— Σας έχω πει πολλές φορές ως ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ και σε όλους τους τόνους ως οικονομολόγος, ότι συνύπαρξη στο κλείσιμο μιας οικονομικής χρήσης του κρατικού απολογισμού-ισολογισμού, ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και «ύπαρξης» ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ είναι έννοιες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ οικονομολογικά ασυμβίβαστες. Αν συμβεί δε να συνυπάρχουν, στον ισολογισμό, του κράτος του άσχετου Χάρη Θεοχάρη, του πράκτορα ξένων τραπεζιτών Στουρνάρα και των δοσίλογων Σαμαροβενιζέληδων, τότε να μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ και οικονομολογική απάτη!!!

  — Με απλά κατανοητά λόγια της ενθάδε Λαϊκής Οικονομίας, κάθε ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ, είναι αυτό που προσαυξάνει το ετήσιο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ και αντιστρόφως, κάθε ετήσιο ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (με οποιαδήποτε ονομασία), υποχρεωτικά, επιφέρει μείωση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ…. Αναλογικά, το ίδιο ισχύει, σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της οικονομικής χρήσης, θέλουμε να εξάγουμε αποτέλεσμα. Είδατε εσείς το δημόσιο χρέος να μειώνεται??? ΟΧΙ???…. Ούτε κι΄εγώ, ούτε και οι τροϊκάνοι, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να ξαναζητούν τα έντερά τους, για να καταπιούν τις οικονομολογικές κοτσάνες της συγκυβέρνησης των πολιτικών απατεώνων.

  — Αν δε μελετήσουμε τις λεπτομέρειες, και δούμε ότι τα φορολογικά έσοδα των Χάρη Θεοχάρη – Γιάννη Στουρνάρα πάνε για βρούβες, ενώ η μερική πτωχευτική στάση πληρωμών συνεχίζεται και αυξάνει το χρέος, τότε όποιος ασπάζεται τη κοτσάνα ύπαρξης πρωτογενούς πλεονάσματος, δικαιούται τον τίτλο του οικονομολογικού απατεώνα-μακάκα ή επικίνδυνα άσχετου-μακάκα.

  — Ήταν θέμα χρόνου να φανεί, τι σκατά είναι αυτό, το οποίο η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου βάφτισε πρωτογενές πλεόνασμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, και κάνει και τους τροϊκάνους αρνητικούς, μέχρι να πάρουν και τα σώβρακά μας. Και τελικά βρέθηκε στον ισολογισμό της Τράπεζας Ελλάδος και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ για όλους μας, πρόκειται για κέρδη «δημιουργικής λογιστικής» που ισχυρίζεται ότι αποκομίζει η Τράπεζα Ελλάδος, εκ των οποίων υπόσχεται μέρισμα στο κακόμοιρο Ελληνικό Δημόσιο

   — Η σελίδα έχει αποκτήσει ικανότατους Tsoutsouneros, που ψάχνουν και στέλνουν, ότι ποτέ δεν θα δείτε σε επαγγελματίες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  —«Η Τράπεζα της Ελλάδος ….σώζει την «παράσταση» δημιουργώντας μαξιλάρι ρεκόρ(!) 817,8 εκατ. ευρώ για το πρωτογενές πλεόνασμα….» ….με τίτλους του…. Ελληνικού Δημοσίου(!!!!)

  — ΈΝΑ ΕΡΏΤΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΡΟΒΙΛΊΖΕΙ ΤΟ ΤΣΕΡΒΈΛΟ ….ΓΙΑΤΊ ΠΈΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΦΈΤΟΣ ΕΊΧΑΝ/ΈΧΟΥΝ «ΠΛΕΟΝΆΣΜΑΤΑ» 305,3 εκατ. ευρώ  και 817,8 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα) ….ΤΟΥΣ ΈΠΙΑΣΕ ΠΙΛΆΛΑ ΚΑΙ ΈΚΑΝΑΝ/ΚΆΝΟΥΝ ….»ΠΡΏΙΜΑ» -ΠΈΡΥΣΙ 25 Φεβρουαρίου 2013, ΕΦΈΤΟΣ 27 Φεβρουαρίου 2014- ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Τ.τ.Ε.  ….ΕΝΏ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΝ ΚΆΝΑΝΕ  (Μ.Δευτέρα 18 Απριλίου 2011,  Τρίτη 27 Απριλίου 2010,  Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2009,  Μεγάλη Τρίτη 22 Απριλίου 2008,  Τρίτη 24 Απριλίου 2007,  Πέμπτη 27 Απριλίου 2006,  Μ. Δευτέρα, 25 Απριλίου 2005,  ….κ.ο.κ).
— ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ” ΕΔΏ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ -ΌΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΎΕΙ- ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΈΝΩΝ -ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΉΣΕΙΣ 2012,3- ΚΑΤΆ ΠΑΡΈΚΚΛΙΣΗΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΉΣ ΑΡΧΉΣ ΤΗΣ ΤΑΜΙΑΚΉΣ ΕΜΦΆΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΊΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ;;;; ….ΚΑΙ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΉΤΩ!!!! -ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΉ ΕΡΏΤΗΣΗ ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ «ΦΩΤΊΣΕΙ»….
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/45905

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.