Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Η Κύπρος δέχεται τη χαριστική βολή...(Βίντεο)

Η Κύπρος αυτή την ώρα δέχεται τη χαριστική βολή και μετατρέπεται σε όμηρο της Τουρκίας , εξαιτίας της πολιτικής απραξίας της κυβέρνησης Σαμαρά στο θέμα είπε στο Ράδιο 9,84 ο Καθηγητής, Διεθνών Σχέσεων -Στρατηγικές Σπουδές, Τμήμα Διεθνών-Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Παναγιώτης Ήφαιστος.
Οι διαπραγματεύσεις

έπρεπε να γίνουν στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας . Χωρίς τετελεσμένα επισήμανε ο καθηγητής.

Παναγιώτης Ήφαιστος: ''Η Κύπρος δέχεται τη χαριστική βολή''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.