Ο Πάχτας είπε την αλήθεια...

Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός. Χρ. Πάχτας : «Ίσως οι εργαζόμενοι κάψουν κάποιο χωριό και θα έχουμε ανθρώπινα θύματα...»
Η Λιβύη, Αιγυπτος, Βενεζουέλα οι Ισλαμοφασίστες στη Συρία, οι Φασίστες της Ουκρανίας δεν είναι σε κάποιον άλλο πλανήτη, ούτε οι συγγένειες των "δήθεν" επαναστατών μακρία μας...
"κακώς" εχόντων των πραγμάτων το αυγό του φιδιού είναι εδώ στις γειτονιές μας, να παίξει τον ρόλο του μπράβου σε περίπτωση που δεν "τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα" του Μνημονίου με τους Γερμανούς και τους Νταβατζίδες της διαπλοκής.
Η φωτιά που κατακαίει τους λαούς, ήδη σιγοκαίει την χώρα μας.
Ο Πάχτας απλά είπε, αυτά που ήδη συζητούν στους διαδρόμους των πρεσβειών που σιτίζουν τους πολιτικούς σωτήρες μας, αυτό που όλοι οσφραίνονται στους δρόμους και τις γειτονίες μας.
Είναι πολλά τα λεφτά για να μας χαλάσει τη σούπα ο κάθε "λαουτζίκος".
Το πόπολο έχει δικαίωμα να πεθάνει άνεργο κι ανασφάλιστο, άστεγο από πείνα ή αρρώστια, αλλά δεν έχει δικαίωμα να εμποδίσει την ανάπτυξη και το Success Story των Κρατικοδίαιτων Διαπλεκόμενων Εργολάβων.
Ολοι οι υπάλληλοι Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων που αγόρασαν Ομόλογα για να σώσουν τις Ευρωπαϊκες Τράπεζες από το PSI, θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια για να πάνε Φυλακή ;
Οι νεόπλουτοι Συνδικαλιστές που έχουν εξαφανιστεί από το 2009, θα αφήσουν τους κομματικούς πάτρωνες τους να χαθούν ;
Τα βαποράκια της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, με τους εξαψήφιους μισθούς, θα επιτρέψουν να χαθούν από τους Μπετατζήδες Καναλάρχες τα Δημόσια Εργα, για τον κάθε "προλετάριο" που χάνει το σπίτι του από το Χαράτσι, για €500;
Ηδη βλέπω τους χαφιέδες των ιδιωτικών καναλιών -δεν υπάρχουν κι άλλα- να στέκονται στο πλευρό των δήθεν "διαδηλωτών" που ζητάνε πίσω το μνημόνιο και την Ανάπτυξη που "έχασαν".
Τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, θα σκίζουν τα ιμάτια τους, για τον χαμένο Πολιτισμό της χώρας αν κλείσει το Μέγαρο, που συντηρείται θάβοντας ζωντανούς τους συνταξιούχους.
Οι αργόμισθοι εκβιαστές των Πολιτικών τζακιών πώς θα ξεπληρώσουν, με τα λεφτά του "κακού κράτους", τις υποσχέσεις που έχουν δώσει, στους Εργολάβους με τις γαλέρες των ενοικιαζόμενων εργατών;
Οι κατσαπλιάδες της ΠολΑν και του ΛαΟΣ, που πουλάνε πατριωτισμό, πώς θα ανταποδώσουν τις αντιπαροχές που πήραν για να πουλήσουν τις ΔΕΚΟ, την Μακεδονία, την Κύπρο;
Η εγκληματική Οργάνωση της Σοσιαλεπώνυμης Ρεμούλας αποκεφαλίζει τα ίδια της τα παιδιά για να σώσει τους μεγαλοκαρχαρίες που διασπάθισαν τον δημόσιο χρήμα και εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος.
Ο Πάχτας είπε την αλήθεια, του ξέφυγε, τα δύσκολα δεν είναι πίσω, είναι μπροστά μας, η μεταπολίτευση της Ρεμούλας και του Σημιτικού Μεσαίωνα είναι εδώ, πιο ισχυρή από ποτέ, ο λαός πιο αδύναμος από ποτέ.
Ο πόλεμος θα είναι βρώμικος κι αδίστακτος. Ηδη μας κάνουν επιδείξη δύναμης στις Σκουρίες, στη Κερατέα, στα διόδια, στον ΕΟΠΥΥ, στο Αγιο Ορος, στο Σύνταγμα, στην ΕΡΤ.
Μαζεύουν εφεδρείες ό,τι πιο σάπιο και παλαιοκομματικό για να σώσουν την διαπλοκή και το βόθρο τους, αφορμές θα βρούν, μια καμμένη χώρα είναι καλύτερη για αυτούς, από μια Ελεύθερη χώρα....Οι πρόγονοι τους ήταν λαδέμποροι της κατοχής και ξέρουν την "δουλεια"...
Το μόνο μας όπλο η Ενότητα και η Αλληλεγγύη... το φίδι δαγκώνει όταν πεθαίνει... θα το επιτρέψουμε ;

560665 3889573716505 913051901 nΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ










http://www.toxwni.gr/xoni-apopsi/a-xatzi/item/13012-o-paxtas-eipe-tin-alitheia

Σχόλια