Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Εξευτελισμός της Ελλάδας στις ΗΠΑ...

Η ''ελληνική πρεσβεία-γιαλαντζί'', θα ''εγκαινιάσει την προεδρία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση'' σε...''Οίκημα Αστέγων'' στην Ουάσιγκτον, με... dolmadakia, xoriatikh salad, orzo me kima, baklava.
Από επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας μας (το σχετικό έγγραφο στο www.kalami.net)
''... Executive Chef, M. L., ambassador of Greek Gastronomy to the U.S., will prepare a menu of traditional Greek recipes for more than 200 people at Miriam's Kitchen Headquarters on Tuesday, February 25th, 4 - 6 pm. 
... The Embassy of Greece, in partnership with The Chef's Club of Greece, is marking the EU Greek Presidency...''.
 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... Aπαίτηση της αγανακτισμένης Ομογένειας: ''... Να αντικαταστήσετε τώρα τα 2/3 των αποδεδειγμένα φαιδρών και ανίκανων ''τουριστών'' που δηλώνουν ''διπλωμάτες Ελλάδας στις ΗΠΑ'' (πρέσβη, πρόξενοι κλπ). Tαυτίσατε, ως υπουργείο Εξωτερικών και κυβέρνηση, την Ελλάδα με dolmadakia, baklava, souvlaki και φορολογικές παρανομίες -ποινικά κολάσιμες- ομογενειακών Οργανώσεων, που στηρίζατε και χρηματοδοτούσατε, εις βάρος του αμερικάνικου Δημόσιου... Ως υπουργείο, μετά την τοποθέτηση και ''πρέσβειρας γαστρονομίας στις ΗΠΑ'', μήπως σκέφτεστε να διορίσετε και πρέσβη γιά ΜΚΟ, μυστικά κονδύλια, μίζες-αρπαχτές ;;;...''. 
 
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.