Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο κύριος Καθηγητής και η νεαρά υποψηφία διδάκτωρ.

Τις τελευταίες ημέρες αισθάνομαι σαν την Πυθία.
Βλέπω όνειρα που βγαίνουν αληθινά. Το τελευταίο όνειρο που είδα θα σας το εξομολογηθώ έστω κι αν δεν έχει βγει. Ήταν λέει ένας καθηγητής Πανεπιστημίου ευυπόληπτος και επί χρόνια επικεφαλής μιας Επιτροπής που ελέγχει αυτούς που ελέγχουν.
Ο κύριος Καθηγητής έβγαλε ξαφνικά φτερά σαν τον Ίκαρο και άρχισε να βάζει και κανόνες στην τσέπη όλων των Ελλήνων. Νόμιζε ότι είναι πανίσχυρος και μοίραζε όπως ήθελε τα λεφτά του κράτους. Έτσι λοιπόν έδωσε μια αναθεσούλα καμιά δεκαπενταριά χιλιάδες για μια έρευνα σε ένα Πανεπιστήμιο, όχι όποιο κι όποιο, αλλά το δικό του. Τα λεφτά αυτά έφτασαν στην τσέπη μια νεαράς και ιδιαιτέρως εμφανίσιμης κυρίας που πέρασε και από τα σαλόνια της Citigroup η οποία όλως τυχαία έκανε το διδακτορικό της στον κ. Καθηγητή με τα φτερά. Μόνο που πιάστηκε στη φάκα ο κ. Καθηγητής. Και δεν τον βλέπω να επιστρέφει τα λεφτά ούτε με ... Ρεφενέ, Χρυσή μου. Επανέρχομαι όταν το όνειρο βει αληθινό με ονόματα, διευθύνσεις και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
NIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.