Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Σταθάκης..για φορολόγηση και χρέος...

Σε μία αναφορά που προκάλεσε ερωτηματικά προχώρησε ο βουλευτής και ένας εκ των εισηγητών του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».

Ο κ. Σταθάκης είπε ότι «η Ελλάδα "υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση", εννοώντας την υστέρηση που παρουσιάζεται στη χώρα σε ό,τι αφορά τα έσοδα από την φορολογία ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε σχέση με τον μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Γιώργος Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει την θέση του για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.