Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Μας δουλεύουν χοντρά,με ψιλό γαζί!!

Αυτοί που φαίνονται στην φωτογραφία είναι, και οι δυο τους,τέως διοικητές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού  Εγκλήματος!Του γνωστού ΣΔΟΕ.(τρομάρα μας).
Το 1517 είναι ο τηλεφωνικός αριθμός του ΣΔΟΕ όπου μπορούν οι πολίτες,ανώνυμα, να καταγγείλουν  

  περιπτώσεις φοροδιαφυγής ή άλλης μορφής οικονομικά εγκλήματα!!Από το 2008 μέχρι και σήμερα,έχουν γίνει δεκάδες χιλιάδες καταγγελιών.Πως γίνονται οι αξιοποιήσεις των καταγγελιών;Κάθε πρωί,μαζεύονται 5-6 διευθυντάδες και ΄΄βαθμολογούν΄΄ τις καταγγελίες σε κλίμακα,από 1-4.
     Παράδειγμα!Τους κατήγγειλε κάποιος ότι, ο γείτονας του,ο κύριος Σκορδοπούτσογλου  Ανανίας,αντί για νόμιμα ξύλα,καίει στην σόμπα του, το σκρίνιο του και ένα μπαουλοντίβανο ρουστίκ, με αποτέλεσμα να ρυπαίνει την ατμόσφαιρα.Ή,ακόμα  χειρότερη περίπτωση,ο τσαγκάρης της γειτονιάς ενός άλλου,ο κύριος Γιαγλής Λαλάκος,του άλλαξε τις σόλες σε ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια και ΔΕΝ τον έκοψε απόδειξη!!Αυτομάτως,και ο κύριος Σκορδοπούτσογλου και ο κύριος Γιαγλής,μπαίνουν στην κατηγορία 4,των επικίνδυνων φοροφυγάδων,και ξεκινάει αυτεπάγγελτη δίωξη.
  Δεύτερο παράδειγμα.Έχουμε μια λίστα,ένα cd,ένα usb,μια βιντεοκασέτα και μια κατάσταση με ονόματα πολιτών,όπου αναφέρονται και φαίνονται ΚΑΘΑΡΑ καμιά τριανταριά χιλιάδες Έλληνες που ΄΄πέρασαν΄΄παράνομα από το τελωνείο στο εξωτερικό,ποσά και προϊόντα, (οικοσκευές), αξίας,250 δις ευρώ!Οι  πληροφορίες ήλθαν στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ από, 2-3 υπουργούς,3-4 δημοσιογράφους,4 υπουργούς Ευρωπαϊκών χωρών ,σε φακέλους αλλά ΧΩΡΙΣ χαρτόσημο του δημοσίου!!!!Ούτε καν πρωτοκολλήθηκαν,ως εισερχόμενα έγγραφα!!Ξανά αυτομάτως, χαρακτηρίζονται οι περιπτώσεις, ΄΄ως μη γενόμενες καταγγελίες΄΄,και μπαίνουν σε άγνωστα συρτάρια΄΄!!!Και όπως πολύ σωστά δήλωσε ο κύριος Διώτης,ο τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ,πήρε το στικάκι από τον Υπουργό(γαμώ τα υπουργεία μου!!) με εξωυπηρεσιακό και ανεπίσημο τρόπο και δεδομένου ότι έτσι το στικάκι αποτελεί ΄΄παράνομο αποδεικτικό μέσο΄΄,το έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ!!!
      Δηλαδή,για να καταλάβετε το μέγεθος της μαλακίας που μας δέρνει,το 2010 και το 2011,περισσότεροι από 35.000 πολίτες πήραν τηλέφωνο στο ΣΔΟΕ,στο 1517, για να καταγγείλουν διάφορα  οικονομικά εγκλήματα. Τα στοιχεία αυτά  κρίθηκαν νόμιμα και ερευνήθηκαν ανάλογα.Οι λίστες, με χιλιάδες ονόματα Ελλήνων που ΄΄έβγαλαν΄΄ λεφτά στο εξωτερικό,κρίθηκαν(όπως λέει ο Διώτης και οι άλλοι) στοιχεία παράνομα!!!!!
    Επομένως το κυνήγι επικεντρώνεται, ΜΟΝΟ, σε όλους τους Σκορδοπούτσογλου και  τους Γιαγλίδες, έτσι ώστε να τηρούνται, κατά γράμμα, όλες οι παράγραφοι των μνημονίων!!
 
http://toerwthmatologio.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.