Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Μη μας το κάνεις αυτό Άρη...

Σπηλιωτόπουλος: Θα εγκαταλείψω την πολιτική αν δεν τα καταφέρω ως δήμαρχος..
Ως «ρίσκο» χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, υπογραμμίζοντας πως πολλοί συνάδελφοί του αρνήθηκαν να το αναλάβουν.

«Ξέρετε ότι ο χώρος είναι κατακερματισμένος. Παίρνω όμως το ρίσκο, μπορεί να μου βγει, μπορεί και να μην μου βγει. Όμως προκύπτει από την αγάπη μου, τον έρωτά μου για αυτη την πόλη», σημείωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος...
Ο Άρης Σπηλιωτόπολος δήλωσε επίσης αποφασισμένος να πετύχει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εάν δεν καταφέρει να πιάσει τους στόχους του ως δήμαρχος θα εγκαταλείψει την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.