Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ραχηλ Μακρη: «Δωράκι της συγκυβερνήσης σε εργολάβους»

«Ως Τομεάρχης Υποδομών των ΑΝΕΛ και Βουλευτής Ν. Κοζάνης ήμουνα η πρώτη που αποκάλυψα τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Από τις 27 Αυγούστου έχω καταθέσει την με αριθμ. πρωτ. 131/934 Ερώτηση σε συνδυασμό με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων σχετικά με το «δωράκι» ύψους 68 εκατ. ευρώ προς την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ, συμφερόντων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, των Μπόμπολα-Κόκκαλη και Ιωάννου-Παρασκευαϊδη», δηλώνει η Ραχήλ Μακρή.
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι η συγκυβέρνηση μέσα στον πανικό της να καλύψει τα ανήθικα χρέη της διαπλοκής της, με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που την βοήθησαν να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, πριν έναν περίπου μήνα παραχώρησε υποτακτικά το σύνολο σχεδόν των αυτοκινητοδρόμων της Χώρας.
“Χωρίς αιδώ, χωρίς να ερυθριάσουν καν, ενώ είχαν την γνώση ότι επίκειται αφαίμαξη του Έλληνα πολίτη, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι παρατρεχάμενοι του, Υφυπουργοί και σύμβουλοι,διαβεβαίωναν τόσο εντός του Κοινοβουλίου, όσο και με δηλώσεις τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι το κόστος των διοδίων δεν θα αυξηθεί. Και μάλιστα κατηγορούσαν την αντιπολίτευση για ψευδή διασπορά φόβου στην κοινωνία.
Δυστυχώς για αυτούς, η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από το νομοσχέδιο εκποίησης των αυτοκινητοδρόμων και τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όλων μας. Χωρίς να έχουν κατασκευάσει ούτε χιλιόμετρο αυτοκινητοδρόμου, παρέχοντας ακατάλληλους και επικίνδυνους δρόμους στους πολίτες, απαιτούν αυξήσεις διοδίων που φτάνουν και το 60%.
Τελικά μόνο το ψέμα σας κ. Χρυσοχοΐδη έχει κοντά ποδάρια. Μην προσπαθείτε να το καλύψετε με την φυλάκιση αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτών που διαμαρτύρονται για το δικαίωμα τους να μετακινούνται στους δρόμους, που ο Λαός μας έχει πληρώσει από το υστέρημά του” τονίζει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.